Sabtu, 17 April 2010

Down to Earth


" Jangan mengharapkan hak yang lebih jika tidak maksimal dalam kewajiban."

Kamis, 08 April 2010

F-O-U-R ! ( Copy Of Clara's )

FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:
Beby ; Nur ; Bebeh ; Bong'

FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:
June18th ; Dec10th ; June29th ; Dec30th

FOUR THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
Handmade ; Makan ; Belajar ;  Sit Up

FOUR WAYS TO BE HAPPY:
Singing ; Drawing ; Cooking ; Gathering with my Friend's muach !

FOUR PEOPLE YOU MISS FROM YOUR PAST:
P ; A ; P ; A  :')

FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE :
Alat" untuk gambar ; DSLR ; Cute Animal ; All about Afgan ( CD, Kliping, etc *Orangnya juga boleh tuh. ekekekek  )

FOUR OF YOUR FAVORITE HOBBIES (CURRENTLY):
Onlene ; Watching Movie ; Listening Music ; Blogging

FOUR PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION:
Riyadh ; Bandung ; Dubai ; Paris

FOUR FAVORITE DRINKS:
Ait Mineral ; Teh tarik ; Milkshake ; Jus Jambu

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR BAG:
Duit ; Mp3 ; Esiaphone ; Mirror

FOUR FAVORITE COLORS:
White ; Red ; Pig Pink ; Blue Electric

TOP FOUR HANGOUTS:
M ; A ; L ; L (?)

TOP FOUR YOU LOVE SO MUCH:
Parent ; Cat's ; friend's ; AFGAN !!

FOUR "THINGS" SPECIAL TO YOU:
Paper ; Pencil ; Eraser ; Markers

FOUR FAVOURITE "UNUSUAL" SONGS:
Olivia Ong - Fly Me to the Moon ; Soulvibe - No more ; Afgan - Semurni Kasih ; Babyface - Everytime I Close My Eye ( Sebenernya semuanya "unusual". Hee~)

FOUR EVENTS YOU WILL NEVER FORGET:
Should I have to write it all ? gerrr ..

FOUR THINGS YOU OFTEN DID WHEN YOU WERE A KID:
Crying ; Yelling ; Watching Cartoon's ; Joking ( Jambak-jambakan :Þ )

FOUR THINGS ALWAYS MAKE YOU  PHOBIA:
Serangga ; Hantu ; Gelap ; Motor

*Begini nih kalo orang udah buntu ide, jadi ngepost tentang beginian. ( Hehe, berkali-kali boleh dong. Wong Blog gw ini . wee-hee~  )
.

HIH .. Kacoo' Yey !

 

Selasa, 06 April 2010

Oh Ah Ih Uh Eh .. What The .. A !!

Whoopy !! Akhirnya Afgan mengeluarkan Album ke - 2 nya yaitu Album The One. Yep ! Album ini launching - nya berbarengan dengan film Cinta dua hati. Karena Film ini berisikan soundtrack" yg berasal dari Album Afgan semua. Wah .. puasnya dobel nih ya.. xixixi. Hayoo udah pada nonton belum ? Kalo gw jangan ditanya ( HAHA pede giley~ :Þ ). Oya,, gak tau udah laku atau belum ada nih ya, pas gw cek Disc Tara Daan Mogot Cd Original'a belum ada. Hemm,, demit lah padahal gw udah mupeng. HUH! Yawis.. ini dia list" lagu di album The One ..... Taaraa !!
  • Tak Peduli
  • Cinta 2 Hati
  • Bukan Cinta Biasa
  • Wajahmu Mengalihkan Duniaku
  • Bawalah Cintaku
  • Dia Dia Dia
  • Panah Asmara
  • Masih Untukmu
  • Semurni Kasih
  • Rumahmu Jauh
  • Seperti Bintang (dedicated to the fans)
  • Pencari Jalan-Mu
Wuaw ! Ada 12 Track dan ada 2 lagu yang udah hits sebelum Album ini keluar. Menurut gw lagu"a Easy listening dan lembut banget di telinga. Intinya ngocol abis deh albumnya, keren ++. Hee~. Oya ,, lagu favorit gw yg enak di bawa tidur ada 2 yaitu Semurni Kasih dengan sentuhan Jazz-nya yg kental abess & Bawalah Cintaku. Dan ada juga Tak Peduli yg gak kalah kental Jazz + R&B - nya. Wuih.. karena gw Afganisme (jadi-jadian), jadi gw mau beli CD Original'a dan bagi kamu-kamu tolong beli yang asli juga ya untuk menghargai karya musisi anak negeri. OK ! CIP ! Emang gak ada habisnya ini bacot kalo ngemengin Afgan ya. hhe. Gobye~ :)

Senin, 05 April 2010

On my Tori ♬ : 16 Song I Could Listen to Over Again & Again

  • Soulvibe - Antartika
  • Justin Bieber - U smile 
  • Justin Bieber - Stuck in the moment
  • Avril Lavigne - Alice [ Underground ]
  • Craig David - One More Lie
  • Imogen Heap - The Moment I Said It
  • Artela - Mendua
  • Andezzz - Only You  
  • Babyface - Everytime I Close My Eyes ( Mariah Carey & Kenny G )
  • Chrisye-panah asmara
  • Afgan - Semurni Kasih
  • Afgan - Panah Asmara
  • Efek Rumah Kaca - Balerina
  • NeYo - Can we chili
  • Mariah Carey - Bye bye
  • Landon Pigg - Falling in love at Coffee Shop

Jumat, 02 April 2010

B / W On The SPOOT !


Haey ALL !! Please, dear,, check out my looks & leave some hearts for me.. but if you want .. hhe. 
So,, please check them out !! http://looklet.com/look/4090439
BIG THX

Mary J. Blige - Each Tear

Woohoohoo, whooohooohoo,
Whoohoo, whoohohohohoo

There’s something that I want to say,
But I feel like don’t know how.
Still I just can’t hold it one more day,
So I think I let it out.

You’re on my mind more than I may sure
You’re in my heart more than you may know

And the last thing that I want,
Is to you to fall apart.
To you I will be clearer,
I want you to remember.

In each tear
there’s a lesson, (there’s a lesson)
Makes you wiser than before (wiser)
Makes you stronger than you know (stronger)
and each tear (each tear)
Brings you closer to your dreams
No mistake, no heartbreak
Can take away what you're meant to be

We can’t change the things,
That we done that’s in the past.
But fighting won’t get us anyway.
So if you want, here’s my hand

Every night there is one thing I do
I bow my head and I pray for you (pray for you)
And the last thing that I want,
Is for you to fall apart
Your future will be clearer
I want you to remember

In each tear
there’s a lesson, (there’s a lesson)
Makes you wiser than before (wiser)
Makes you stronger than you know (stronger)
and each tear (each tear)
Brings you closer to your dreams
No mistake, no heartbreak
Can take away what you're meant to be

You're much more than a struggle that you go through
From nine till five I open things so let it go
You’ re not a victim,
you're more like a winner
And you’re not defeat
you’ e more like a queen

In each tear
there’s a lesson,
Makes you wiser than before
Makes you stronger than you know (stronger than you know)
and each tear (each tear)
Brings you closer to your dreams
No mistake, no heartbreak
Can take away what your meant to be (x2)

No no we can’t be held out
No no oh noo I I I can’t held out
You you you can’t be held out
We we we can’t be held out

Love
It makes you so much stronger (stronger)
It makes you so much wiser (wiser)
In each tear (in each tear)
And You're so close to your dreams and no dreams
No mistake, no heartbreak
can’t take away you’re meant to be

PondsTeenConcert Fever~

Hola halo ! Ayo tebak ini gambar apa ? Yak ! Ini game yang dipersembahkan oleh Pond's. Game ini enggak membutuhkan kemampuan tinggi kok. Kita cuma ngumpulin POIN setinggi-tingginya dengan memainkan gitar. Tepatnya begini nih gambarnya. LOOK !!
*Jelasnya KLIK aja
Nah,, ini game saking gampilnya bikin bosen dan isengnya kurang kerjaan. Weits,, tunggu dulu, ini bukan hanya sekedar isenk tak berhadiah. Tapi iseng-isenk berhadiah loh ! ( giley, promo amat deh gw ). Mau tahu apa hadiahnya ? Soook, hayuk,  tengok...

Wihiy,, dijamin gak bakal bosen. Yaiyalah wong prize-nya mupeng abis ya nggak. YEP !! gw aja main bginian ampe 12 jam nonstop *lebe. Gak juga ding. Hee~. Dan sekarang Poin gw udah menjulang tinggi alias peringkat 1 dan runner Up di isi ole teman seperjuangan gw yaitu HANA. Ahaha..Disini kita main dengan cara persaingan sehat dan terus balap-balapan poin. It's cool, gurl ! Selain itu,, game ini baik untuk kita-kita  yang masih dalam pertumbuhan otak coz  membuat kerja sama antara otak dan jari-jemari kita *weew. Wokeh,, nih dia daftar poin-poin-nya.
Yeay ! Beby's High score is 111721 and I keep moving on ! Woho... ~ So, apalagi ?? LET'S GET HOLLA !!

Zig - Zag EGG

!! H A P P Y  E A S T E R !!
Thank God it's Friday To those who celebrate...
:D